Frederik Thygesen

Konsulent

Jeg bor i Århus i en lille lejlighed på 28 kvm, hvorfra jeg prøver at leve et så enkelt liv som muligt.

Jeg elsker at befinde mig udendørs og være fysisk aktiv. Jeg er engageret i frivilligt arbejde, med bl.a. flygtninge, som giver mig en dyb tilfredshed.

Med en baggrund inden for matematikken har jeg en analytisk forståelse af komplekse emner, og dette hjælper mig til hurtigt at kunne forstå behov og udtænke en løsning.
Jeg agerer hovedsageligt back-office for ACI’s konsulenter og hjælper dem med de udfordringer, de måtte have i samarbejdet med deres kunder.
Jeg hjælper bl.a. at designe skræddersyede compliance assessments indenfor IT sikkerhed i Excel baseret på kundens udpluk af relevante kontroller.
Hvis store mængder data skal kommunikeres på en klar og tydelig måde, kan jeg trække på min viden om statistik fra studierne og trække de informationer ud af data, som er tilgængelige og relevante.

Jeg har derudover arbejdet med projektplanlægning, og jeg ved hvordan man opretter og styrer et effektivt projektmiljø for dokumentation og ved planlægning af store projekter med mange individuelle spor.

 

Kernekompetencer

  • Dataanalyse og statistik
  • Projekt-planlægning og -dokumentation
  • Excel

Certificeringer

  • ISO31000 Risk Manager (2016)