Vores kvantitative it-risikoanalyser sikrer jerOverblik og indblik i it-risici 


Compliance med gældende lovgivning 


Vished om effekten af indsatsen 

It-sikkerhed – en kunst, de færreste mestrer

13% anvender kvantitative metoder i deres it-risikostyring, konkluderede et studie fra 2020 udarbejdet af Harvard Business Review. Det er for lidt. Hos ACI ser vi det som vores mission at øge udbredelsen af kvantitative analyser.

Digitaliseringen af samfundet skaber forretningsmuligheder, men i kølvandet følger også it-risici. For at navigere trygt i disse farvande kræver det et passende niveau af sikkerhed. I dag sikrer mange for lidt, for meget eller de forkerte steder.

Det er nødvendigt med sikre, transparente og videnskabelige metoder til it-risikostyring. Det er tid til at lægge de kvalitative metoder og mavefornemmelser bag os.

 

“Informationssikkerhed i organisationen skal styres af risikoappetit og hyppige faktabaserede risikovurderinger, ikke af frygt og skræmmekampagner”
– ACI’s dogme #8

 

Kvantitativ it-risikostyring – effektivt og evidensbaseret

Vejen til optimal it-sikkerhed finder I med kvantitativ risikostyring. Det er det evidensbaserede alternativ, der bedst kommunikerer risiko og sikkerhed med bestyrelse, direktion og ledelse.

Det er her, ACI kommer ind i billedet. Gennem statistik, modellering, målinger baseret på kvantitative metoder og uvildig rådgivning guider vi jer mod det rette niveau af it-sikkerhed – aldrig for lidt, ikke for meget og ikke de forkerte steder.

Naviger sikkert og struktureret

Gennem 10 år har vi hjulpet flere finansielle og forsyningsvirksomheder med at forstå deres reelle it-trusselsbillede og agere hensigtsmæssigt. Til det har vi forfinet to kvantitative metoder til optimal it-risikostyring. Mød SARA og GORM.Security Assessment, Risk Assessment

It-risikostyringsmetoden SARA hjælper jer til at forstå, strukturere og prioritere risici. I bliver klædt på til at kunne agere hensigtsmæssigt og opnå den bedste risikoreduktion per krone.


Læs mere om SARAGovernance & Risk Management

Med GORM sikrer I fortsat compliance med de gældende regler for it-risikostyring. Ved at få afdækket og fastlagt jeres processer og politikker kan I opretholde jeres it-sikkerhed.


Læs mere om GORM
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.