Kvantitative it-risikoanalyser, der sikrer jerOverblik og indblik i it-risici


Compliance med gældende lovgivning


Vished om effekten

It-sikkerhed – en kunst, de færreste mestrer

Digitaliseringen af samfundet skaber forretningsmuligheder, men i kølvandet følger risici. For at navigere trygt i disse farvande kræver det et passende niveau af it-sikkerhed. Desværre ser vi, at mange sikrer for lidt, for meget eller de forkerte steder.

Det er nødvendigt med sikre, transparente og videnskabelige metoder til it-risikostyring. Det er tid til at lægge de kvalitative metoder og mavefornemmelser bag os. Hos ACI ser vi det som vores mission at udbrede løsningen: kvantitativ risikostyring.

 

“Informationssikkerhed i organisationen skal styres af risikoappetit og hyppige faktabaserede risikovurderinger, ikke af frygt og skræmmekampagner”
ACI dogme #8

 

Kvantitativ it-risikostyring er effektivt og evidensbaseret

Kursen mod optimal it-sikkerhed sætter I med kvantitativ risikostyring. Det er det evidensbaserede alternativ, der bedst kommunikerer risiko og sikkerhed med bestyrelse, direktion og ledelse.

Gennem statistik, modellering, målinger og uvildig rådgivning guider vi jer mod det rette niveau af it-sikkerhed – hverken for lidt, for meget eller de forkerte steder.

Konsulent Frederik Thygesen tegner en loss exceedence curve

Naviger sikkert og struktureret

Gennem 10 år har vi hjulpet finansielle og forsyningsvirksomheder med at forstå deres reelle it-trusselsbillede og agere hensigtsmæssigt. Til det har vi forfinet vores kvantitative metode til optimal it-risikostyring. Mød SARA.Security Assessment, Risk Assessment

It-risikostyringsmetoden SARA hjælper jer til at forstå, strukturere og prioritere risici. I bliver klædt på til at kunne agere hensigtsmæssigt og opnå den bedste risikoreduktion per krone.


Læs mere om SARA

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.