Brancher

 

ACI arbejder i den private sektor for mellemstore og store virksomheder og for offentlige myndigheder. ACI’s kunder befinder sig i forskellige brancher, som omfatter fødevarer, boligadministration, finans og kommunal administration.

Vi gør en indsats for at forstå brancherne og de målsætninger, som den enkelte virksomhed har, inden vi tager fat på opgaven. Kun derved kan vi leve op til en af vores kerneværdier om at være opmærksomme (attentive).

 

ACI løser opgaver for blandt andre

Danish Crown

Danish Crown-koncernen er en global kødvirksomhed og er blandt verdens største indenfor sit felt.

Koncernen er verdens største eksportør af svinekød og Europas største producent af svinekød. Danish Crown er desuden Europas største kødforædlingsvirksomhed og en betydelig aktør på det europæiske oksekødsmarked.

 

ACI og Danish Crown har etableret et digitalt partnerskab omkring IT-sikkerhed, service management og compliance.

KAB

KAB har siden 1920 arbejdet med boligudvikling i bredeste forstand. KAB bygger, udlejer og administrerer almene og kommunale boliger. KAB leverer ydelser indenfor bl.a. energidrift og byggerådgivning.

KAB har i mere end 50 år løst opgaver som byggeforretningsfører ved nybyggeri og renoveringer for almene boligorganisationer og for landets kommuner.

KAB koordinerer boligsociale indsatser i dialog med beboere og kommuner. Med ca. 50.000 lejemål i hovedstadsregionen er KAB Danmarks største administrationsorganisation.

 

ACI og KAB har etableret digitalt partnerskab om udvikling af fremtidens boligadministration.

Symphogen

Symphogen is a clinical-stage antibody oncology-focused company with a differentiated product pipeline and significant commercial opportunities. Our pre-clinical and clinical pipeline is well suited for a precision-medicine approach by addressing well-defined, biomarker-selected patient populations.

 

ACI har etableret et digitalt partnerskab med Symphogen om udvikling af IT-compliance og service management.

e-nettet

e-nettet er finanssektorens digitaliseringsvirksomhed og en vigtig partner for denne sektor.

 

ACI og e-nettet samarbejder om service management, sikkerhed og compliance.

Lyngby Taarbæk Kommune

Den 1. januar 2018 var der 55.472 indbyggere i kommunen. Lyngby Taarbæk Kommune er en forstadskommune til København. Det er en driftig handelsby med mange forretninger. Byen er hjemsted for Danmarks tekniske universitet (DTU) og for mange high-tech virksomheder.

 

ACI og Lyngby Taarbæk Kommune har etableret et digitalt partnerskab om udvikling af IT-sikkerhed og compliance.