Risikostyring og informationssikkerhed

 

Cybertruslerne mod Danmark fra cyberkriminalitet og cyberspionage vurderes af Center for Cybersikkerhed som meget høj i trusselsvurderingen for 2018.

Truslerne kommer ugentligt til udtryk i faktiske brud på informationssikkerhed. Med GDPR’s ikrafttrædelse og krav til virksomhederne ser vi en stærkt øget fokus på området.

Der er utrolig mange angrebsflader i dagens IT-systemer, og hackeren har kun brug for ét hul. Det er umuligt, i praksis, at etablere et meget højt niveau af sikkerhed på alle fronter hvorfor det er nødvendigt, at forstå hvor den enkelte virksomhed skal prioritere sit sikkerhedsarbejde og fokusere sine ressourcer.

En risikobaseret tilgang til højnelse af virksomhedens sikkerhed er i tråd med GDPR’s anbefalinger, og det er en anbefalelsesværdig fremgangsmåde at sikre, at der tages velinformerede beslutninger.

Baseret på best practice frameworks og internationale standarder udarbejder ACI risikovurderinger, der i samspil med vores compliance audits giver beslutningstagerne den nødvendige støtte til at træffe rigtige beslutninger.